Trouwlocatie

Trouwplannen? Gefeliciteerd en leuk dat jullie aan Partycentrum Develpaviljoen denken, dé locatie voor de meest romantische dag van jullie leven! Door de unieke ligging van ons prachtige historische pand aan de idyllische Devel zijn wij de ideale plek voor de mooiste dag van jullie leven.

Partycentrum Develpaviljoen, jullie perfecte trouwlocatie

 • Persoonlijk; we delen de zaal in zoals jullie dat willen
 • Flexibel; alles is mogelijk!
 • Alles op één locatie; van officiële ceremonie tot spetterend feest
 • Bij mooi weer de mogelijkheid om buiten, op één van de privéterrassen aan het water, te trouwen
 • Midden in het groen van het Develpark
 • Heeft jullie huwelijksdag een kleurthema? Wij passen de entourage hierop aan, denk aan; bloemen, loper bij de entree, LED verlichting
 • Gratis en ruime parkeergelegenheid
 • Geen geluidsoverlast

Huwelijksvoltrekking

Trouwen is voor praktisch alle bruidsparen een bijzondere gelegenheid. Hét moment waarop jullie elkaar het officiële jawoord geven vraagt dan ook om een huwelijksplechtigheid op een speciale trouwlocatie die bij jullie past. Binnen de gemeente Zwijndrecht kunt u daarom niet alleen in het gemeentehuis trouwen. Partycentrum Develpaviljoen is door de gemeente Zwijndrecht aangewezen als officiële trouwlocatie. Voor de huwelijksvoltrekking dienen jullie een aanvraag in bij de gemeente Zwijndrecht.

Geef elkaar het ja-woord middenin het groen van het Develpark. De ceremonie is mogelijk in één van de zalen of, bij mooi weer, op één van de privéterrassen aan het water.

trouwen in zwijndrecht

Receptie

In de voorgesprekken nemen we de hele receptie van A tot Z door. Natuurlijk het aantal gasten dat jullie verwachten, maar bijvoorbeeld ook of u ontvangen wilt worden met een kopje koffie met petit fours of met feestelijke champagne en bruidstaart. Zorgen jullie zelf voor de muziek of willen jullie gebruik maken van onze muziekcomputer?

Natuurlijk bespreken we van tevoren ook de prijs door, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarbij kunnen jullie ervoor kiezen om de receptie af te rekenen op basis van nacalculatie of all-in.

Geen onaangename verrassingen

Natuurlijk bespreken we van tevoren ook de prijs door, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarbij kunnen jullie ervoor kiezen om de receptie af te rekenen op basis van nacalculatie of all-in.

Nacalculatie
Bij een receptie op nacalculatie worden alle genuttigde dranken en happen naar gebruik berekend. U betaalt dus alleen wat er daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit kan uiteindelijk hoger, maar ook lager uitvallen dan een all-in arrangement.

All-in
Een all-in arrangement heeft een vaste prijs per persoon voor een vooraf afgesproken tijdsduur. U weet dus van tevoren exact wat uw receptie gaat kosten.

“Wij verstaan de kunst om het u en uw gasten naar de zin te maken. Maar wat vooral belangrijk is, is dat jullie, als bruidspaar, niet op jullie tenen hoeven te lopen. Wij nemen alles uit handen.”

Huwelijksfeestavond

Als aanstaand bruidspaar valt er veel te regelen! In onze feestlocatie verzorgen wij geheel in eigen stijl een knallend en spetterende feestavond als afsluiting van een onvergetelijke bruiloftsdag.

Het bruidspaar en de gasten worden ontvangen in de prachtige entourage van onze verlichte feestlocatie. De rode loper ligt uitgerold voor de deur en binnen is de sfeer perfect. Alles is in huis om de feestavond te laten beginnen!

Vanuit de professionele geluidsinstallatie klinkt glasheldere achtergrondmuziek, later op de avond neemt de DJ of band het over.

Uit onze keuken komen de mooiste hapjes, met later op de avond een grotere snack.

Denk bijvoorbeeld aan :

 • saté vers van de grill en in de zaal bereid
 • een eigenwijze puntzak friet
 • een hoorntje roomijs in de zaal geschept
 • een verfrissend OLA ijsje
feestavond huwelijk partycentrum develpaviljoen zwijndrecht
trouwlocatie partycentrum develpaviljoen zwijndrecht
trouwlocatie partycentrum develpaviljoen zwijndrecht

Voorgesprek

In het voorgesprek nemen we de hele feestavond van A tot Z door, want persoonlijke aandacht voor zo’n belangrijk dag vinden wij altijd heel belangrijk. Vooral omdat elke huwelijksdag weer anders is.

Natuurlijk bespreken we ook de kosten, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarbij kunnen jullie ervoor kiezen om de feestavond af te rekenen op basis van nacalculatie of all-in.

Nacalculatie
Bij een receptie op nacalculatie worden alle genuttigde dranken en happen naar gebruik berekend. U betaalt dus alleen wat er daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit kan uiteindelijk hoger, maar ook lager uitvallen dan een all-in arrangement.

All-in
Een all-in arrangement heeft een vaste prijs per persoon voor een vooraf afgesproken tijdsduur. U weet dus van tevoren exact wat uw receptie gaat kosten.

Eten

Behalve een prachtige feestlocatie heeft Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen u ook op culinair gebied alles te bieden. Wij doen er dan ook alles aan om uw gelegenheid precies op zo’n manier te verzorgen als u van tevoren voor ogen had.

Zo kan het diner, voordat het feest of de receptie begint in een aparte zaal uitgeserveerd worden aan een stijlvol gedekte lange tafel of meerdere kleine tafels.

Er kan eindeloos worden gevarieerd uit onze suggesties of naar wens worden samengesteld in combinaties van warme en koude gerechten. Een luxe koud/warm buffet bestaat ook tot de vele mogelijkheden.

Wij adviseren u graag bij het uitzoeken wat het beste bij jouw gezelschap past. Natuurlijk houdt onze keukenbrigade rekening met speciale dieëten, bepaalde voedselallergieën en vegetarische gasten.

Bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditie die we in Partycentrum Develpaviljoen met plezier organiseren.

Behalve de smaak en het uiterlijk van de taart is het voor het aansnijden belangrijk dat de taart goed van samenstelling en temperatuur is. Of u nu kiest voor een traditionele bruidstaart of meer voelt voor een bruidstaart specifiek aangepast aan uw wensen, alles is mogelijk!

Partycentrum Develpaviljoen werkt al geruime tijd samen met:

Bakkerij Voordijk
Het Taartgeheim

Deze bakkers maakt zowel traditionele als zeer bijzondere taarten. Ook aan de kleine gasten op uw bruiloft wordt gedacht!

Behalve een bruidstaart die u ‘s-middags na de huwelijksvoltrekking aansnijdt, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een bruids-ijstaart of de taart als dessert na het diner of buffet.

Bittergarnituur

Ook op culinair gebied hebben wij alles te bieden. Voor zowel maaltijdvullende als begeleidende hapjes, in de vorm van een buffet of uitgeserveerd aan tafel, ben je bij ons aan het juiste adres want bij een drankje hoort een hapje.

Hoe royaal dat eruit ziet bepaalt u natuurlijk zelf. Afhankelijk van het tijdstip van de dag zijn er voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het rondgaan met luxe koude hapjes of met een luxe bittergarnituur.

Maar het is ook mogelijk om saté vers van de grill in de zaal te laten bereiden of wat dacht u van een eigenwijze puntzak friet, een hoorntje roomijs in de zaal geschept of een broodje warme beenham.

Vrijblijvend de huwelijksdag doornemen?

Omdat elke bruiloft uniek is bent u van harte uitgenodigd voor een locatiebezoek waarin we goed luisteren naar wat uw wensen zijn. Het bezoek kan ook in de avonduren of in het weekend ingepland worden. Naar aanleiding van uw wensen dragen wij verschillende ideeën aan voor de daginvulling om uw dag nóg mooier te maken. Aan de hand van het gesprek stellen we een offerte op maat op, uiteraard helemaal vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.

Neem contact met ons op!

  Deel deze pagina, kies uw platform!