Lunch
Nieuwe naam voor het restaurant! Al sinds 1967 is Het Develpaviljoen in bezit van de familie van Spronsen. Op 1 april 2017 hebben Arie en Jenny van Spronsen het bedrijf overgenomen van Frans en Hanneke van Spronsen. Dit luidde de grootse verbouwing van de hele onderverdieping in Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.

Lunchkaart
••
GEGRILDE STEAK SANDWICH
kewpie sesam dressing, little gem, cherrytomaten
13.00
13.00
CROQUE MONSIEUR
Tosti met bechamel saus
12.00
12.00
SANDWICH BURRATINE
little gemk cherry tomaatjes, chimichurri, aceto balsamico
13.50
13.50
SANDWICH GEITENKAAS
gebrande geitenkaas, biet, aceto balsamico stroop, notencrunch, bundelzwam
13.50
13.50
LUNCH TO SHARE
vanaf 2 pers. carpaccio, gravad lachs, kroket, brood
17.00 p.p.
17.00 p.p.
CLUB FOCACCIA KIP
little gem, tomaat, spek, pulled chicken, eiersalade
14.00
14.00
SANDWICH CARPACCIO
truffelmayonaisek spekjes, cherrytomaten, rucola, Parmezaan
15.00
15.00
UITSMIJTER KLASSIEK
met ham en kaas
14.00
14.00
UITSMIJTER BOATHOUSE
carpaccio, truffelmayonaise, spekjes, cherrytomaten, rucola, Parmezaan
17.50
17.50
2 RUNDVLEES KROKETTEN
2 rundvleeskroketten met brood en mosterd
Salades
••
12.00
12.00
SALADE GEITENKAAS
groene asperge, spinazie, little gem, miso dressing, rode ui, noten crunch
15.00
15.00
SALADE CARPACCIO
spinazie, little gem, truffelmayonaise, spekjes, cherrytomaten, Parmezaan
17.00
17.00
SALADE GRAVAD LACHS
little gem, spinazie, rode ui, wakame, sesam dressing, cherrytomaten
17.00
17.00
