Lunch
Nieuwe naam voor het restaurant! Al sinds 1967 is Het Develpaviljoen in bezit van de familie van Spronsen. Op 1 april 2017 hebben Arie en Jenny van Spronsen het bedrijf overgenomen van Frans en Hanneke van Spronsen. Dit luidde de grootse verbouwing van de hele onderverdieping in Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.
Vanaf het moment van de (her)opening draagt ons restaurant de naam: Boathouse 078. De zalen zullen doorgaan onder de vertrouwde naam: Partycentrum Develpaviljoen
Lunchkaart
••
Keuze Molenaarsbrood of Italian flatbread
••
RUNDERCARPACCIO
rucola, oude kaas, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, truffelmayonaise
13.50
13.50
PULLED CHICKEN
met smokey bbq-saus en koolsalade
13.50
13.50
GEROOKTE ZALM
met bieslook-roomkaas en augurken-relish
13.50
13.50
INDONESISCH STOOFVLEES
taugé, tomaatjes, katjangmayonaise
13.50
13.50
2 AMBACHTELIJKE KROKETTEN
keuze uit rundvlees of vegetarische oesterzwam
11.00
11.00
Lunchkaart
••
LUNCH TO SHARE
vanaf 2 pers. gerookt zalmtartaartje, rundercarpaccio, rundvleeskroket, brood
14.50 p.p.
14.50 p.p.
CLUB VLEES
grof Molenaarsbrood, rundercarpaccio, kipsteak met spicy mango, spekjes, ei en bolletje salade
16.50
16.50
PANTOSTI
royaal belegd met ham, jong belegen kaas en tomatendip
9.00
9.00
BOATHOUSE OMELET
met gerookt zalm, courgette, feta en pomodoritomaat
14.50
14.50
DEVELPAVILJOEN UITSMIJTER
met rundercarpaccio, rucola, oude kaas, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat en truffelmayonaise
16.50
16.50
CLASSIC UITSMIJTER
met ham en kaas
13.00
13.00
OOSTERSCHELDE ZEEWIERBURGER (vegan)
op een zeewierbroodje met zeewiersalade en zeekraal
21.50
21.50
ZALMFILET
met een feta-groene kruidenkorst en dille-olie
24.00
24.00
SATÉ VAN KIPPENDIJEN
met pindasaus en kroepoek
21.00
21.00
BIEFSTUK VAN RUNDERHAAS
met keuze; sjalotten-rodewijnsaus, paddenstoelen roomsaus of pepersaus
30.00
30.00
Loaded fries
••
LOADED FRIES PULLED CHICKEN
met courgette, gekaramelliseerde rode ui, smokey bbq-saus
19.50
19.50
LOADED FRIES BEEF
met Indonesisch stoofvlees, taugé, tomaat en katjangmayonaise
19.50
19.50
LOADED SWEET POTATOES
paddenstoelen, komkommer, tomatenchutney, NO cheddar, spicy mango en habanero
19.50
19.50
Salades
••
RUNDERCARPACCIO
rucola, oude kaas, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, truffelmayonaise
17.00
17.00
GEROOKTE ZALM
groene salade, zalmkaviaar, zeekraal, wakamé
17.00
17.00
PARELCOUSCOUSSALADE
met houmous, geroosterde kikkererwten, gefermenteerde biet en rode kool
17.00
17.00