Lunch
Nieuwe naam voor het restaurant! Al sinds 1967 is Het Develpaviljoen in bezit van de familie van Spronsen. Op 1 april 2017 hebben Arie en Jenny van Spronsen het bedrijf overgenomen van Frans en Hanneke van Spronsen. Dit luidde de grootse verbouwing van de hele onderverdieping in Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.
Vanaf het moment van de (her)opening draagt ons restaurant de naam: Boathouse 078. De zalen zullen doorgaan onder de vertrouwde naam: Partycentrum Develpaviljoen

Lunchkaart
••
CLUB SANDWICH
rundercarpaccio, kipsteak, spek en salade
16.50
16.50
OMELET
keuze beenham, kaas of champignon
12.00
12.00
BOATHOUSE078 OMELET
gerookte zalm, spinazie, feta en tomaat
14.00
14.00
UITSMIJTER
keuze beenham, spek of jonge kaas
12.00
12.00
DEVELPAVILJOEN UITSMIJTER
rundercarpaccio, rucola, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, kappertjes, Rotterdamsche oude en truffelmayonaise
15.50
15.50
THE DUTCH WEEDBURGER
op een zeewierbroodje met wakamésalade en zeekraal
20.00
20.00
ZALMFILET
met dillesaus
24.00
24.00
SATÉ VAN KIPPENDIJEN
met kroepoek en seroendeng
20.00
20.00
TOURNEDOS
keuze; sjalotten-rode wijnsaus, paddenstoelenroomsaus of romige pepersaus
30.00
30.00
To share
••
GAMBA’S IN PITTIGE ROOMSAUS
taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje
14.00
14.00
TATAKI VAN TONIJN
furikakerijst, wakamé en wasabimayonaise
14.00
14.00
GARNALEN IN TEMPURABESLAG
sushirijst en srirachamayonaise
14.00
14.00
STOOMBROODJE BUIKSPEK
5 spices, pompoen en geschaafde appel
14.00
14.00
BROODJE KALKOENBRISKET
slow cooked kalkoenbrisket en mango/habanerosalsa
14.00
14.00
CRISPY NACHO’S
met guacomole, maïs, tomatensalsa, rode ui en NO cheddar
8.50
8.50
LOADED FRIES PULLED CHICKEN
met courgette, gekaramelliseerde rode ui, smokey bbq-saus
19.50
19.50
LOADED FRIES BEEF
met Indonesisch stoofvlees, taugé, tomaat en katjangmayonaise
19.50
19.50
LOADED SWEET POTATOES
met pulled mushroom, tomatenchutney, komkommer, NO cheddar, en spicy mango en habanero
19.50
19.50
Salades
••
GROENE SALADE MET VIS
zalm, gamba’s, zeekraal en wakamé
18.50
18.50
RUCOLASALADE MET RIB-EYE
geroosterde tuinboontjes, vleestomaat, champignon, oude kaas, spekjes en truffelmayonaise
17.00
17.00
FREGO SALADE
gefermenteerde biet/kool, hummus en geroosterde kikkererwt
17.00
17.00
