Foto impressie
Develpaviljoen / Boathouse 078

Foto impressie
Develpaviljoen / Boathouse 078

Partycentrum Develpaviljoen en Restaurant Boathouse 078 in Zwijndrecht bieden een scala aan prachtige ruimten en zalen om aan al uw evenementbehoeften te voldoen.

Het Develpaviljoen is een veelzijdige locatie met diverse ruimten geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grootschalige evenementen. De sfeervolle feestzaal is ideaal voor bruiloften, jubilea en andere festiviteiten. Het biedt plaats aan een groot aantal gasten en beschikt over een ruim dansvloer. Voor intiemere bijeenkomsten is er een gezellige lounge, perfect voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of bedrijfsborrels. De ruime serre kijkt uit over het prachtige Develpark en biedt een perfecte ambiance voor zakelijke bijeenkomsten en diners.

Aan de waterkant, in hetzelfde complex, bevindt zich Restaurant Boathouse 078. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten met een prachtig uitzicht op het water. Het restaurant heeft verschillende eetruimten, waaronder een terras aan het water en een sfeervolle binnenruimte met grote ramen, wat het perfect maakt voor diners, familiebijeenkomsten of romantische diners voor twee.

Of u nu een groot feest, een zakelijke bijeenkomst of een intiem diner plant, Partycentrum Develpaviljoen en Restaurant Boathouse 078 bieden diverse ruimten en zalen om aan al uw wensen te voldoen, met een focus op gastvrijheid en een prachtige omgeving.

Develpaviljoen Vijverzaal
••

Develpaviljoen Develzaal
••

Restaurant Boathouse 078
••

Neem contact met ons op!

    Deel deze pagina, kies uw platform!