Diner

Nieuwe naam voor het restaurant! Restaurant Boathouse078 heeft in april 2017 een grootscheepse restyling ondergaan. Wij hebben van de benedenverdieping, het toenmalige Botenhuis, een modern restaurant gemaakt. Het interieur, van de zalen en het restaurant, is volledig op de schop gegaan. Het resultaat is een warm eigentijdse uitstraling met een industriële styling.

Door de nieuwe boost die wij aan het restaurant hebben gegeven heeft het restaurant ook een nieuwe naam gekregen; Boathouse078, een vernoeming naar het toenmalige Botenhuis waar heel vroeger kano’s werden verhuurd om een rondje te peddelen door de Devel.

De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Wij wensen u een prettig verblijf.

Arie en Jenny

Aperitief to share
••

PLANKJE LIVAR GEDROOGDE HAM
tomatenchutney en krokante broodsticks

9.00

9.00

BREEKBROODJE
knoflook-kruidencrème, aïoli en tomatensalsa

6.00

6.00

Voorgerechten
••

Soep

POMMODORI TOMATENSOEP
met bosui en zoet-zure cherrytomaat

8.50

8.50

UIENSOEP
met pulled beef en Parmezaantoast (ook vegan te bestellen)

8.50

8.50

Uit de zee

GAMBA’S IN PITTIGE ROOMSAUS
taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje

14.00

14.00

TATAKI VAN TONIJN
furikakerijst, wakamé en wasabimayonaise

14.00

14.00

BLINI ZALM
met gerookte zalm en kruidenkaas

14.00

14.00

MOSSELEN UIT DE OVEN
met kruidenboter en ui, gegratineerd met Rotterdamsche oude

12.00

12.00

SHARED ZEEPLANK 
vanaf 2 personen. met pittige scampi’s, gefrituurde mosselen, inktvisringen, mootje gerookte zalm en tonijnlolly

16.00 p.p.

16.00 p.p.

Van het land

RUNDERCARPACCIO
rucola, geroosterde tuinboontjes, gedroogde tomaat, kappertjes, oude kaas, en truffelmayonaise

14.00

14.00

KROKANTE BUIKSPEK
met honing-appelstroop 5 spices, zoetzure pompoen en geschaafde appel

12.00

12.00

GEDROOGDE HAM LIVAR
met vijgentapenade en crunchy framboos

11.00

11.00

STEAK TARTAAR
klassiek met geconfijte ui, eigeel en piccalillymayonaise

14.00

14.00

SHARED LANDPLANK
vanaf 2 personen. Limburgs gedroogde ham, chorizo, fuet, Rotterdamsche oude, olijven, pickels, tomatenchutney en krokante broodsticks

12.00 p.p.

12.00 p.p.

FREGOLA PASTASALADE (VEGAN)
gefermenteerde rode biet/kool, tomatenchutney en geroosterde kikkererwt

12.00

12.00

CARPACCIO VAN OESTERZWAM (VEGAN)
gerookte sesamdressing, gepofte quinoa en cress

14.00

14.00

Hoofdgerechten
••

Uit de zee

ZALMFILET
met pastinaakpuree en dillesaus

24.00

24.00

MOSSELEN UIT DE OVEN 
met kruidenboter en ui, gegratineerd met Rotterdamsche oude

23.00

23.00

BLACK TIGER GAMBA’S
in pittige roomsaus met taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje

24.00

24.00

Van het Land

PORK TOMAHAWK
350 gram van de grill met gepofte knoflook en honing chipotle peper

27.00

27.00

STICKY RIBFINGERS
spare ribs zonder bot met ketjap-honingsaus

23.00

23.00

SATÉ VAN KIPPENDIJEN
met kroepoek en seroendeng

20.00

20.00

TOURNEDOS
keuze; sjalotten-rode wijnsaus, paddenstoelenroomsaus of romige pepersaus

30.00

30.00

THE DUTCH WEEDBURGER (VEGAN)
op een zeewierbroodje me wakamésalade en zeekraal

20.00

20.00

JACKFRUIT-PADDENSTOELENRAGOUT (VEGAN)
met Pandanrijst, bosui, pepertje en gepofte boekweit

21.00

21.00

Loaded Fries
••

LOADED FRIES PULLED CHICKEN
courgette, gekaramelliseerde rode ui, smokey bbq-saus

19.50

19.50

LOADED FRIES BEEF
Indonesisch stoofvlees, taugé, tomaat en katjangmayonaise

19.50

19.50

LOADED SWEET POTATOES
pulled mushroom, tomaatchutney, komkommer, NO cheddar en spicy mango en habanero

19.50

19.50

Bijgerechten
••

VERSE FRITES
Zaanse mayonaise

4.00

4.00

GEBAKKEN AARDAPPEL
truffelmayonaise

5.00

5.00

ZOETE AARDAPPEL FRITES (VEGAN)
wasabimayonaise

6.50

6.50

Shared Dining
••

Shared dining, een vorm van social dining. Samen genieten van de heerlijkste gerechten die u met elkaar deelt.

Per gang presenteren wij meerdere kleine gerechten.

Het voorgerecht wordt o.a. gepresenteerd met rundercarpaccio en tonijn tataki, het hoofdgerecht bestaat uit o.a. gamba’s en diamanthaas en het nagerecht wordt o.a. geserveerd met cheesecake en verschillende lekkernijen.

42.00 p.p.

42.00 p.p.

Nagerechten
••

ESPRESSO MARTINI DESSERT
mousse van espresso en koffielikeur met een schuim van wodka en vlierbloesem

8.00

8.00

MILLIONAIRE’S SHORTBREAD
zandkoekje gevuld met gezouten caramel en chocoladeganache en gezouten caramelijs

11.00

11.00

CHOCOLADE PARFAIT
met chocokroepoek, een mousse van mango, pistachesaus en gedroogde framboos

9.00

9.00

PASSIEVRUCHTEN CHEESECAKE
met gekaramelliseerde ananas

9.00

9.00

IJSCOUPE 3 BOLLEN
vanille, aardbeiencheesecake, kaneel, mango, cassis, gezouten caramel

9.00

9.00

TRIO CELLO
proeverij van onze limoncello, orancello en passievrucht-cello

9.00

9.00

Special coffee / Digestiven
••

ESPRESSO MARTINI
IRISH COFFEE
DUTCH COFFEE
FRENCH COFFEE
SPANISH COFFEE
ITALIAN COFFEE
D.O.M COFFEE

ALLE 8.75

ALLE 8.75

Likeuren & Gedistilleerd
••

Kom voor ons assortiment een kijkje in onze bar nemen.

VANAF 5.50

VANAF 5.50

Maak uw keuze uit onze menu’s

Neem contact met ons op!

    Deel deze pagina, kies uw platform!