Diner

Nieuwe naam voor het restaurant! Restaurant Boathouse078 heeft in april 2017 een grootscheepse restyling ondergaan. Wij hebben van de benedenverdieping, het toenmalige Botenhuis, een modern restaurant gemaakt. Het interieur, van de zalen en het restaurant, is volledig op de schop gegaan. Het resultaat is een warm eigentijdse uitstraling met een industriële styling.

Door de nieuwe boost die wij aan het restaurant hebben gegeven heeft het restaurant ook een nieuwe naam gekregen; Boathouse078, een vernoeming naar het toenmalige Botenhuis waar heel vroeger kano’s werden verhuurd om een rondje te peddelen door de Devel.

De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Wij wensen u een prettig verblijf.

Arie en Jenny

Aperitief to share
••

PLANKJE LIVAR GEDROOGDE HAM
tomatenchutney en krokante broodsticks

9.00

9.00

BREEKBROODJE
knoflook-kruidencrème, aïoli en tomatensalsa

6.00

6.00

Voorgerechten
••

Soep

POMMODORI TOMATENSOEP
met bosui en zoet-zure cherrytomaat

8.50

8.50

KNOFLOOKSOEP
met croutons en gegratineerd met Gruyère

9.00

9.00

BISQUE
van Hollandse rivierkreeftjes met gamba, mossel en mascarpone

11.50

11.50

Uit de zee

GAMBA’S IN PITTIGE ROOMSAUS
taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje

14.50

14.50

TATAKI VAN TONIJN
gemarineerd in ponzu en bestrooid met furikake en sushirijst

14.50

14.50

TARTAARTJE GEROOKTE ZALM 
met mierikswortelcrème

14.00

14.00

MOSSELEN UIT DE OVEN
met kruidenboter en ui, gegratineerd met Rotterdamsche oude

12.00

12.00

SHARED ZEEPLANK 
vanaf 2 personen. met pittige scampi’s, gefrituurde mosselen, inktvisringen, mootje gerookte zalm en tonijnlolly

16.50 p.p.

16.50 p.p.

Van het land

RUNDERCARPACCIO
rucola, geroosterde tuinboontjes, gedroogde tomaat, kappertjes, oude kaas, en truffelmayonaise

14.50

14.50

KROKANTE BUIKSPEK
met honing-appelstroop-5 spices, zoetzure pompoen en geschaafde appel

13.00

13.00

SERRANOHAM
met een frisse meloensalade

11.50

11.50

SHARED LANDPLANK
vanaf 2 personen. Serranoham, chorizo, fuet, Rotterdamsche oude, olijven, pickels, tomatenchutney en krokante broodsticks

12.50 p.p.

12.50 p.p.

PARELCOUSCOUSSALADE (VEGAN)
met tomatenchutney, gefermenteerde rode biet/kool en geroosterde kikkererwt

12.50

12.50

OESTERZWAM CARPACCIO (VEGAN)
gerookte sesamdressing, gedroogde vijg en crunchy aardbei

14.50

14.50

Hoofdgerechten
••

Uit de zee

ZALMFILET
met een feta-groene kruidenkorst en dille-olie

24.00

24.00

MOSSELEN UIT DE OVEN 
met kruidenboter en ui, gegratineerd met Rotterdamsche oude

23.50

23.50

BLACK TIGER GAMBA’S
in pittige roomsaus met taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje

24.00

24.00

MAKREELFILET
met chunky tomaat, mango en parelcouscous

23.00

23.00

Van het Land

SATÉ VAN KIPPENDIJEN
met pindasaus en kroepoek

21.00

21.00

IBERICO RIB-FINGERS
spareribs zonder bot van het Spaanse Iberico varken

24.00

24.00

PORK TOMAHAWK
van de grill met gebakken appel, honing en een saus van appelcider

27.50

27.50

BIEFSTUK VAN RUNDERHAAS
keuze; sjalotten-rode wijnsaus, paddenstoelenroomsaus of romige pepersaus

30.00

30.00

OOSTERSCHELDE ZEEWIERBURGER (VEGAN)
op een zeewierbroodje met zeewiersalade, tomatenchutney en zeekraal

21.50

21.50

GEGLACEERDE TEMPEH (VEGAN)
met gebakken paddenstoelen, komkommer en zoete ketjap

19.50

19.50

Loaded Fries
••

LOADED FRIES PULLED CHICKEN
courgette, gekaramelliseerde rode ui, smokey bbq-saus

19.50

19.50

LOADED FRIES BEEF
Indonesisch stoofvlees, taugé, tomaat en katjangmayonaise

19.50

19.50

LOADED SWEET POTATOES
pulled mushroom, tomaatchutney, komkommer, NO cheddar en spicy mango en habanero

19.50

19.50

Maaltijd salades
••

RUNDERCARPACCIO
rucola, oude kaas, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, truffelmayonaise

17.00

17.00

GEROOKTE ZALM
groene salade, zalmkaviaar, zeekraal, wakamé

17.00

17.00

PARELCOUSCOUSSALADE
met houmous, geroosterde kikkererwten, gefermenteerde biet en rode kool

17.00

17.00

Bijgerechten
••

VERSE FRITES
Zaanse mayonaise

4.00

4.00

GEBAKKEN AARDAPPEL
truffelmayonaise

5.00

5.00

ZOETE AARDAPPEL FRITES (VEGAN)
wasabimayonaise

6.50

6.50

Shared Dining
••

Shared dining, een vorm van social dining. Samen genieten van de heerlijkste gerechten die u met elkaar deelt.

Per gang presenteren wij meerdere kleine gerechten.

Het voorgerecht wordt o.a. gepresenteerd met rundercarpaccio en tonijn tataki, het hoofdgerecht bestaat uit o.a. gamba’s en diamanthaas en het nagerecht wordt geserveerd met verschillende lekkernijen.

42.00 p.p.

42.00 p.p.

Nagerechten
••

LOADED DAME BLANCHE
vanille-roomijs, slagroom, warme chocolade en chocoladevlokken

9.00

9.00

BROWNIE
met gekonfijte sinaasappel en sinaasappelparfait

9.00

9.00

STRAWBERRY CHEESECAKE
met crunchy aardbei en framboos

9.00

9.00

MILLONAIRE’S SHORTBREAD
zandkoekje gevuld met gezouten karamel en chocoladeganache met chocolade ijs

11.00

11.00

HOLLANDSE AARDBEIEN
met een pistachecrème en slagroom

9.00

9.00

IJSCOUPE 3 BOLLEN MET SLAGROOM
keuze; vanille, chocolade, mango, cassis, citroen

9.00

9.00

Special coffee / Digestiven
••

ESPRESSO MARTINI
IRISH COFFEE
DUTCH COFFEE
FRENCH COFFEE
SPANISH COFFEE
ITALIAN COFFEE
D.O.M COFFEE

ALLE 8.75

ALLE 8.75

Likeuren & Gedistilleerd
••

Kom voor ons assortiment een kijkje in onze bar nemen.

VANAF 5.50

VANAF 5.50

Maak uw keuze uit onze menu’s

Neem contact met ons op!

    Deel deze pagina, kies uw platform!