Babyshower

Verras je vriendin met een geweldige middag of avond!

Het is helemaal hip: een babyshower organiseren voor uw zwangere vriendin. Geen wonder, het is ook superleuk om met de vrouwen onder elkaar uw vriendin die in verwachting is te verrassen en een gezellige middag of avond te hebben, tenslotte staat er een klein wonder te gebeuren en dat mag gevierd worden.

De babyshower kunt u bijvoorbeeld in de vorm van een high tea houden, u kunt kiezen uit twee heerlijke varianten. De gerechten passen wij kosteloos aan met roze of blauwe accenten. Daarnaast hebben wij diverse premium opties.

Vier de babyshower in één van onze gezellige zalen, of met een kleiner gezelschap in onze restaurantruimte en laat jullie middag of avond helemaal door ons verzorgen. Wat dacht u van bellypainting of het maken van een gipsafdruk tijdens de babyshower? Uiteraard met de mogelijkheid om de tafel te (laten) versieren met roze en/of blauwe accenten, eventueel met ballonnen.

Tot snel!

Jouw babyshower op een andere manier invullen is uiteraard ook mogelijk:

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

Wij hopen dat u een globaal idee hebt gekregen wat we allemaal voor u kunnen betekenen. In een persoonlijk gesprek kunnen we naar u luisteren en een dag en offerte op maat voor u samenstellen.

Neem contact met ons op!

    Deel deze pagina, kies uw platform!